Zwangerschap shoot

zwangerschapsshoot bij fotostudio Heemskerk
FSH_zwangerschapsshoot
zwangerschapsfotografie FSH

Jullie worden papa en mama! Allereerst van harte gefeliciteerd! Hoe mooi kan het zijn?

Rode wangen, stralende ogen en je prachtige mooie buik! Dit is één van de meest indrukwekkende en imponerende periode uit je leven. Er groeit een prachtige baby in jouw buik!

Dat bijzondere moment wil je uiteraard voor later vastleggen.

Fotostudio Heemskerk biedt je het volgende:

• Een shoot met jouw wensen en jouw stijl. Denk rustig na in welke stijl jij graag geportretteerd wenst te worden.
  • Afspraak maken. Het mooist is om rond de 36-37e week in te plannen voor een afspraak. Jouw buik is dan nog lekker groot en je hebt nog energie over voor een leuke shoot. Uiteraard zijn je kinderen en partner van harte welkom. Sterker nog: graag zelfs!
  • Duur van de shoot. Wij nemen altijd voor elke shoot de tijd. Je moet ongeveer rekenen op 1.5 á 2 uur voor een shoot. Uiteraard mag je van kleding wisselen en wij spelen met de achtergrond en de belichting.
  • Waar? Wil jij graag op een dierbare locatie geportretteerd worden of in de studio? Ons maakt het niet veel uit, wij zorgen dat de apparatuur op de plek is die jij graag wilt.
  • Bij binnenkomst maken we kennis. Wij hebben hier koffie en thee voor je klaarstaan. Ik werk altijd samen met mijn echtgenoot en met ons tweeën zorgen wij er altijd voor dat onze gasten zich thuis voelen. Want gespannen gefotografeerd worden levert nu eenmaal niet de mooiste beelden op.
  • Als samenwerkend echtpaar vullen wij elkaar prima aan. Vier ogen zien nu eenmaal meer dan twee en de focus op het werk kan verdeeld worden. Uit de reviews blijkt dat onze werkwijze zeer aanslaat bij onze gasten. En daar gaan wij dus uiteraard mee door!
  • Concept foto’s. Hebben we een fotoshoot in de studio dan kun je in de meeste gevallen meekijken op scherm. De main-camera werkt via Tethering en de second-camera (voor detailsfoto’s etc) werkt off-line. Die foto’s zie je alleen later terug in de concept opgaaf. Je krijgt van ons via WeTransfer de concept-foto’s toegezonden naar je mail-adres. Dan kun je thuis op je gemak de foto’s bekijken en uitkiezen. Elke foto heeft een identiek nummer en jouw keuze geef je weer door aan ons.
  • Heb je je keuze kenbaar gemaakt, dan gaan wij over tot de nabewerking. Daarbij wordt de foto’s tiptop gemaakt overeenkomstig jullie stijleisen. Heb je geen stijleisen, dan gaan wij gewoon voor het allerbeste resultaat.
  • Wil je naast de digitale bestanden ook de foto’s hebben afgedrukt? Wij kunnen je daarbij helpen. Er zijn vele mogelijkheden en allerlei materialen.

Enthousiast geworden? Doe dan een verzoek of jou datum nog vrij is…