Webonderhouddoor Fotostudio Heemskerk

 

 

 

 

 

 

Heb jij geen tijd voor webonderhoud? Loop je steeds achter de feiten aan? Moet je je steeds weer verdiepen in de materie?

Fotostudio Heemskerk heeft veel ervaring met dagelijks webonderhoud. En het mooie is; wij werken met blokken van 10 minuten. Dus is het onderhoud in 20 minuten voldaan, dan krijgt u voor 20 minuten een factuur. En dat voor een vaste lage prijs per uur. Meer info? Ga naar onze website AB | Webdesign & Onderhoud. U bent van harte welkom.
Via WhatsApp

Heb je een vraag? Stel hem op 06-19988017

Via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!