Webfotografie

Wil je voor je website mooie foto’s van jou activiteit of bedrijf? Wij bieden je een pakket foto’s aan die je direct kunt gebruiken voor je website.

Wij komen bij je langs op de zaak of op klus. Daar schieten wij voldoende foto’s om mee aan de slag te gaan. Vervolgens krijg jij de kans om uit al deze concept foto’s je definitieve foto’s te kiezen. Jouw keuze wordt vervolgens definitief afgewerkt en bewerkt.

Online bezoekers zijn visueel ingesteld. Gemiddelde bezoektijd van een page is 3 – 8 seconden. Met mooie duidelijke foto’s laat jij zien waar jou website om draait!

Wil je weten wat de kosten zijn? klik hier

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

via WhatsApp

Stuur je bericht naar 06-19988017

Ga naar onze CONTACT pagina

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!