TFP - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Time For Print

Als fotograaf wil je zo af en toe je portfolio verversen. Wij zijn bereid om aan een Time For Prints sessie mee te werken. Hoe werkt dat:

Ben jij (beginnend) model en wil je je portfolio uitbreiden? Wil jij tijd steken in een mooie reportage? 

De basisgedachte achter TFP of liever Time For Digital Pictures, is dat de fotosessie met gesloten beurs gemaakt wordt. Dus het model ontvangt geen vergoeding en wij als fotograaf krijgen eveneens geen vergoeding voor de geleverde foto’s. 

De tijd die wij beide investeren wordt beloond met de mooiste foto’s voor vrij gebruik. Vrij van rechten en plichten. 

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een eigen visagiste en geen stylist. Dus indien je als model gebruik wilt maken van deze twee disciplines, moet je daar zelf zorg voor dragen.

De TFP overeenkomst geldt als beide partijen tot een overeenstemming komen. 

Wil jij als model in aanmerking komen voor deze TFP-overeenkomst, neem dan contact met ons op! Wij zullen dan kijken of we een de mogelijkheid zien om een TFP sessie met elkaar aan te gaan. 

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Chat openen
Stel je vraag aan Inge!