TFP - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Time For Print

Als fotograaf wil je zo af en toe je portfolio verversen. Wij zijn bereid om aan een Time For Prints sessie mee te werken. Hoe werkt dat:

Ben jij (beginnend) model en wil je je portfolio uitbreiden? Wil jij tijd steken in een mooie reportage?

De basisgedachte achter TFP of liever Time For Digital Pictures, is dat de fotosessie met gesloten beurs gemaakt wordt. Dus het model ontvangt geen vergoeding en wij als fotograaf krijgen eveneens geen vergoeding voor de geleverde foto’s.

De tijd die wij beide investeren wordt beloond met de mooiste foto’s voor vrij gebruik. Vrij van rechten en plichten.

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een eigen visagiste en geen stylist. Dus indien je als model gebruik wilt maken van deze twee disciplines, moet je daar zelf zorg voor dragen.

De TFP overeenkomst geldt als beide partijen tot een overeenstemming komen.

Wil jij als model in aanmerking komen voor deze TFP-overeenkomst, neem dan contact met ons op! Wij zullen dan kijken of we een de mogelijkheid zien om een TFP sessie met elkaar aan te gaan.