Studio - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Onze studio

Fotostudio Heemskerk

100% daglicht

Fotostudio Heemskerk beschikt over een ruimte van 35 vierkante meter met 100% daglicht. Zo kunnen wij onder ideale omstandigheden foto maken. En wij kunnen de studio ook in zijn geheel verduisteren, zodat we speciale belichting kunnen creëren met onze studiolampen. Met diverse achtergronden met diverse thema's (speciaal voor kinderen) De studio is huiselijk ingericht zodat u eerst in alle rust een kopje koffie of thee kunt drinken en wij samen met u de procedure even doornemen.

Enkele voorbeelden van thema achtergronden.

Voor is het belangrijk te weten dat we uiteraard niet altijd gebruik hoeven te maken van de studio. Soms is het om op locatie een reportage te maken wel veel mooier. Dit is weer afhankelijk van specifieke wensen en factoren.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Fotostudio Heemskerk. Neem contact op:

via WhatsApp

Op nummer 06-19988017

via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!