Studio - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Onze studio

Fotostudio Heemskerk

100% daglicht

Fotostudio Heemskerk beschikt over een ruimte van 35 vierkante meter met 100% daglicht. Zo kunnen wij onder ideale omstandigheden foto maken. En wij kunnen de studio ook in zijn geheel verduisteren, zodat we speciale belichting kunnen creëren met onze studiolampen. Met diverse achtergronden met diverse thema's (speciaal voor kinderen) De studio is huiselijk ingericht zodat u eerst in alle rust een kopje koffie of thee kunt drinken en wij samen met u de procedure even doornemen.
Begane grond
Onze studio bevind zich op de begane grond. Dus geen gesjouw met kinderwagens of babystoeltjes de trap op. Onze studio bevind zich in de omgebouwde patio van onze woning aan de Engelandstraat te Heemskerk.

Enkele voorbeelden van thema achtergronden. 

Voor is het belangrijk te weten dat we uiteraard niet altijd gebruik hoeven te maken van de studio. Soms is het om op locatie een reportage te maken wel veel mooier. Dit is weer afhankelijk van specifieke wensen en factoren.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Fotostudio Heemskerk. Neem contact op:

via WhatsApp

Op nummer 06-19988017

via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

  U vult dit formulier in als vrijblijvende optie om een datum in te plannen. Na binnenkomst krijgt u van ons een bevestiging of een alternatieve datum. Bij bevestiging dat de datum nog vrij is, ontvangt u direct een link om uw reservering definitief te maken.

  Ik heb interesse in de volgende fotoshoot:

  Deze shoot moet plaats vinden:

  Ik wil dit graag plannen op de volgende datum:

  error: (c) Fotostudio Heemskerk

  Corona beperkingen.

  Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

  Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

  Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

  Wij vragen uw begrip hiervoor. 

  Blijf gezond!!

  Chat openen
  Stel je vraag aan Inge!