Onze studio

Model fotografie

100% daglicht

Fotostudio Heemskerk beschikt over een ruimte van 35 vierkante meter met 100% daglicht. Zo kunnen wij onder ideale omstandigheden foto maken. En wij kunnen de studio ook in zijn geheel verduisteren, zodat we speciale belichting kunnen creëren met onze studiolampen. Met diverse achtergronden met diverse thema's (speciaal voor kinderen) De studio is huiselijk ingericht zodat u rustig plaats kunt nemen en wij samen met u de procedure even doornemen.
Begane grond
Onze studio bevind zich op de begane grond. Dus geen gesjouw met kinderwagens of babystoeltjes de trap op. Onze studio bevind zich in de omgebouwde patio van onze woning aan de Engelandstraat te Heemskerk.

Wij maken hoofdzakelijk gebruik van witte en zwarte achtergrond voor het gewenste effect.

Lowkey fotografie bij fotostudio Heemskerk
Vader en zoon - fotografie op zijn best - Fotostudio Heemskerk

Voordeel van onze studio fotografie:

• de beschikbaarheid
  • Wijze van fotograferen. Mooi belicht…en deze effecten krijg je niet buiten.
  • Wij maken gebruik van speciale studio belichting. Zowel volcontinue als flitslampen. Afhankelijk van het beoogde resultaat.
  • Geen weersinvloeden
  • Veel goedkoper dan andere fotostudio’s. Omdat wij binnen onze woning de studio hebben gerealiseerd kunnen wij concurrende tarieven rekenen t.o.v. fotostudio’s die een pand moeten huren.

Nadeel van locatie fotografie

• andere mensen op locatie
  • Lang niet alle locaties zijn vrij voor gebruik van fotografie.  Bijvoorbeeld de PWN hanteerd al een vergoeding van ruim € 350 per dagdeel voor een geplande shoot. (Heb ik een vergunning nodig in het duin? | PWN)
  • Slecht weer
  • De apparatuur die meegesleept dient te worden.
Fotostudio Heemskerk en buitenshoots

Voorts is het belangrijk te weten dat we uiteraard niet altijd gebruik hoeven te maken van de studio. Soms is het om op locatie een reportage te maken wel veel mooier. Dit is weer afhankelijk van specifieke wensen en factoren.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Fotostudio Heemskerk. Neem contact op:

via WhatsApp

Op nummer 06-19988017

via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!