Reservering - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Maak uw reservering compleet

Corona beperkingen

Mocht u een datum uiteindelijke hebben gereserveerd en door de van  overheidswege opgelegde corona maatregelen kan de shoot niet doorgaan,  dan nemen wij contact met u op om een nieuwe datum in te plannen.

Met het invullen van onderstaand formulier, reserveren wij deze datum exclusief voor u!

Vul onderstaande gegevens in

1) Uw voornaam:
    2) Uw Achternaam:
    3) uw adres :
    4) Uw huisnummer:
    5) uw Postcode:
    6) Woonplaats:
    7) uw mailadres:
    8) Uw telefoonnummer:

9) Ik wil graag de volgende shoot reserveren:

10) Op welke datum wenst een shoot te reserveren?
    11) Op welke tijd wenst u een shoot?

12) Indien u een cadeaubon inlevert s.v.p. het nummer invullen, zie niet ga naar vraag 14:

13) Datum uitgifte cadeaubon:

14) Locatie opties:

Indien bij vraag 14 optie 2 is aangegeven, vraag 15 invullen, anders naar vraag 16.
    15.1)
    15.2)