Maak uw reservering compleet

U vult onderstaand formulier in als u al een datum in overleg met ons heeft vastgesteld. Nadat wij in overleg met u een datum hebben vastgesteld, houden wij voor u deze datum 48 uur vrij. U dient dus binnen die 48 uur uw reservering definitief te maken. Dat kan door middel van het invullen van onderstaand formulier.  U ontvangt hiervoor na afloop een bevestiging van per mail.

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een IOS device

Als u onderstaand formulier invult vanaf een Apple computer / laptop / Ipad etc zult u waarschijnlijk een foutmelding krijgen of helemaal geen reservering kunnen doen. U kunt uw reservering wel compleet maken via een ander formulier. 

 

Maakt u gebruik van een computer met een Windows configuratie, kunt u gewoon onderstaand formulier gebruiken! 

Onze excusses voor het ongemak!

Wij willen graag uw aanvullende gegevens ontvangen:

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Chat openen
Stel je vraag aan Inge!