Reservering niet gelukt?

U heeft van ons een reserveringslink ontvangen voor het definitief bevestigen van de afspraak voor uw fotoshoot.

Helaas is deze reservering niet ontvangen.

Waarschijnlijk is er iets fout gegaan bij de reservering.

Er zijn een paar zaken waar u op moet letten.

Een aantal zaken moeten verplicht worden ingevuld. Dit zijn:

1. Voornaam
  2. Achternaam
  3. Adres
  4. Huisnummer
  5. Postcode
  6. Woonplaats
  7. Email adres
  8. Telefoonnummer
  9. Keuze shoot
  10. Datum shoot
  11. Dagdeel shoot
  12. Voorkeurstijd
  13. Locatieoptie
  14. Algemene voorwaarden

Als u aan al deze voorwaarden hebt voldaan, en u drukt op de knop ‘Reservering afronden’ dan krijgt u direct de volgende melding te lezen:

Onder de button moet dus de tekst verschijnen:

Uw reservering is verzonden. U ontvangt een kopie van deze mail in uw eigen mailbox. Wij zullen de reservering binnenkort bevestigen aan u.’

Ziet u dit niet, dan moet u weer even naar boven scrollen, naar het formulier, en kijken waar de fout zicht bevind.

De cursor bevind zich in het veld wat u vergeten bent in te vullen. Vul dit vooralsnog in en druk wederom op ‘reservering afronden’.

Stel u bent vergeten uw postcode in te vullen, dan ziet u dit bericht:

Als u alles goed hebt ingevuld, krijgt u automatisch een kopie van uw reservering in uw mailbox.

Wij bevestigen daarna ook nog deze reservering expliciet per mail.

Mocht u tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op.