Prijzen_2022 - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Onze prijzen per 1 januari 2022

Dat zijn nog eens mooie prijzen, vindt u niet?

Dat betekent ook dat wij redelijk snel vol zitten. Plan daarom uw foto shoot ruim op tijd!

Tip! Als u onderstaand formulier invult, kunt u alvast kijken of op die datum geen shoot staat gepland. Verplicht u tot niets. U ontvangt binnen 2 werkdagen van ons een retour mail met het antwoord en de mogelijkheid om de datum definitief vast te leggen!

Portret-fotografie
€ 65 incl. BTW

Shoot voor maximaal 1 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

meer info
Kinder-fotografie
€ 75 incl. BTW

Kinder-shoot; 1- 3 kinderen voor kinderen tot en met 12 jaar. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's. Kindje meer? Dan geldt een toeslag van € 8,50 per kind. Kinderen van 13 jaar € 11,50 per persoon. Tot maximaal 10 kinderen in studio. Meer kinderen? Dan alleen op locatie.

meer info
FSH_familyshoot
Familie-& Groeps fotografie
€ 80 incl. BTW

Shoot voor 4 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's. Elke opvolgende persoon + € 11,50. Tot max 9 personen in de studio. Bij meer personen shoot op locatie naar keuze. Neem bij grote groepen contact op voor offerte.

FSH_newbornshoot
Newborn Shoot
€ 85 incl. BTW

Uw pasgeborene mooi vastgelegd. Inclusief 10 hoogwaardige digitale foto's.

Fotostudio Heemskerk zwangerschapshoot
Zwangerschaps Shoot
€ 80 incl. BTW

Zwangerschapsshoot voor één persoon. Inclusief 10 hoogwaardig afgewerkte foto's.

FSH_cakesmash
CakeSmash fotografie Met Taart
€ 95 incl. BTW

Wordt u kleine 1 jaar! Dan is een cake smash shoot fantastisch. Inclusief 15 hoogwaardig digitale foto's. Aanbetaling € 25 bij reservering te voldoen.

2 in één 1 portret
€ 95 incl. BTW

Twee individuele portretten + samengesteld portret

Familie profiel portret
€ 95 incl. BTW

Profiel foto's plus samenstelling in nabewerking + individuele portret foto's van het gezin.

Verzoek Shoot aanvragen
€ incl. BTW

Kunt u op onze site niet het gewenste item vinden? Dien dan een verzoek in via onze contact pagina. U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte retour.

Verzoek indienen
Combi Shoot
€ incl. BTW

Boek twee shoots ineen met 50% korting op de goedkoopste shoot!

Verzoek indienen
Liever foto op papier?
v.a. € 1,25 incl. BTW

Uiteraard leveren wij ook foto's vanaf papier.

Bekijk alle prijzen
Extra digitale foto's bijbestellen
€ 5,25 incl. BTW

Wilt u meer digitale foto's bestellen. Geen probleem. Prijs per stuk

Bedrijfs- of webfotografie
€ 45 excl. BTW

U bedrijf goed in beeld brengen voor promotie? Inclusief alle gemaakte foto's foto' inclusief nabewerking etc. Prijs per uur.

Najaarsactie FSH 2020
Model fotografie
€ 150 INCL. BTW

Modelfotografie voor uitbreiding of updaten van je port folio. Dit kan op locatie als in de studio. Incl. alle foto's.

FSH_km-vergoeding
Reiskosten
€ 0,59 Incl. BTW

Voor shoots buiten de IJmond berekenen wij een KM vergoeding.

Cadeaubonnen
€ 2,50

Cadeaubonnen tegen elke mogelijke prijs. Verwerkings-, administratie- + portokosten € 2,50 per cadeaubon.

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Wil jij een fotoreportage? Neem dan contact op met Fotostudio Heemskerk!

vraagaan@fotostudioheemskerk.nl

of bel of What’s App naar: 06-19988017