Prijzen - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

FSH_portretfotografie
Portret-fotografie
€ 65 incl. BTW

Shoot voor maximaal 2 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

meer info
Kinder-fotografie
€ 75 incl. BTW

Kinder-shoot; 1- 3 kinderen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's. Kindje meer? Dan geldt een toeslag van € 15,-- per kind. Tot maximaal 9 kinderen in studio. Meer kinderen? Dan alleen op locatie.

meer info
FSH_familyshoot
Familie fotografie
€ 70 incl. BTW

Gezinsfotografie tot maximaal 5 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

FSH_groepsfoto
Groepsfotografie tot max 9 personen
€ 75 incl. BTW

Tot maximaal 9 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

Groepsfotografie tot max 15 personen
€ 95 incl. BTW

Groepsfotografie tot en met 15 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

Groepsfotografie tot max 24 personen
€ 140 incl. BTW

Groepsfotografie tot en met 24 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's.

Groepsfotografie tot 40 personen
€ 225 incl. BTW

Groepsfotografie tot en met max 40 personen. Inclusief 5 hoogwaardige digitale foto's. Groepen boven 40 personen op aanvraag.

FSH_newbornshoot
Newborn Shoot
€ 65 incl. BTW

Uw pasgeborene mooi vastgelegd. Inclusief 10 hoogwaardige digitale foto's.

FSH_zwangerschapsshoot
Zwangerschaps Shoot
€ 70 incl. BTW

Dikke buiken foto's pur sang. Inclusief 10 hoogwaardige digitale foto's.

FSH_lifestyle
Life Style fotografie
€ 70 incl. BTW

Voor een lifestyle shoot komen wij bij u op locatie. Wij fotograferen u bij uw dagelijkse bezigheid of hobby. Wat u maar wenst. Dus geen poseer werk! Inclusief 20 hoogwaardig bewerkte digitale foto's. Max 1 uur.

FSH_cakesmash
CakeSmash fotografie Met Taart
€ 95 incl. BTW

Wordt u kleine 1 jaar! Dan is een cake smash shoot fantastisch. Inclusief 20 hoogwaardig digitale foto's. Aanbetaling € 25 bij reservering te voldoen.

FSH_cakesmash
CakeSmash fotografie Zonder Taart
€ 80 incl. BTW

Wordt u kleine 1 jaar! Dan is een cake smash shoot fantastisch. U neemt zelf de taart mee! Inclusief 20 hoogwaardige digitale foto's.

2 in één 1 portret
€ 75 incl. BTW

Twee individuele portretten + samengesteld portret

Verzoek Shoot aanvragen
€ incl. BTW

Kunt u op onze site niet het gewenste item vinden? Dien dan een verzoek in via onze contact pagina. U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte retour.

Verzoek indienen
Liever foto op papier?
v.a. € 1,25 incl. BTW

Uiteraard leveren wij ook foto's vanaf papier.

Bekijk alle prijzen
Extra digitale foto's bijbestellen
€ 4,54 incl. BTW

Wilt u meer digitale foto's bestellen. Geen probleem. Prijs per stuk

Bedrijfs- of webfotografie
€ 45 excl. BTW

U bedrijf goed in beeld brengen voor promotie? Inclusief alle gemaakte foto's foto' inclusief nabewerking etc. Prijs per uur.

Najaarsactie FSH 2020
Model fotografie
€ 90,75 INCL. BTW

Modelfotografie voor uitbreiding of updaten van je port folio. Dit kan op locatie als in de studio. Incl. alle foto's.

FSH_km-vergoeding
Reiskosten
€ 0,54 Incl. BTW

Voor shoots buiten de IJmond berekenen wij een KM vergoeding.

Cadeaubonnen
€ 2,50

Cadeaubonnen tegen elke mogelijke prijs. Verwerkings-, administratie- + portokosten € 2,50 per cadeaubon.

Dat zijn nog eens mooie prijzen, vindt u niet?

Dat betekent ook dat wij redelijk snel vol zitten. Plan daarom uw foto shoot ruim op tijd!

Tip! Als u onderstaand formulier invult, kunt u alvast kijken of op die datum geen shoot staat gepland. Verplicht u tot niets. U ontvangt binnen 2 werkdagen van ons een retour mail met het antwoord en de mogelijkheid om de datum definitief vast te leggen!

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Wil jij een fotoreportage? Neem dan contact op met Fotostudio Heemskerk!

vraagaan@fotostudioheemskerk.nl

of bel of What’s App naar: 06-19988017