U ontvangt van ons een email met de conceptfoto’s. Deze foto’s zijn zo groot dat wij ze niet via gewone mail kunnen aanbieden.

Daarom maken wij gebruik van de transferdienst WeTransfer!

  1. U ontvangt van ons een mail. In deze mail, die verzonden wordt vanuit WeTransfer, zit een download link.

2. Klik op de blauwe button met download je bestanden

3. Je komt terecht op de website van WeTransfer en daar staan je foto’s klaar. Dit kunnen individuele foto’s zijn maar ook gewoon ZIP bestanden. Dat zijn mappen met foto’s. Dit moeten gedownload worden. Kies daarvoor!

4. Het systeem vraagt wat je met het bestand wilt doen. Op laten zien of opslaan op je computer. Kies deze laatste optie. Ze komen ( als je computer goed is ingesteld!) terecht in je downloadmap. Kijk anders waar deze bestanden dan worden neergezet.

5. Als je klaar bent met downloaden, open je je map Downloads op je computer. In de map downloads zit dan een map die er zo uitziet:

Ga met je cursor op deze map staan, en klik op je RE-muis knop! Selecteer de mogelijkheid om dit Zip bestand te open in een aangewezen map. De rest spreekt voor zich.

Uitpakken naar is een map naar uw eigen keuze. Mappenstructuur kunt u onderhouden met uw verkenner.

Succes!

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!