Newborn fotografie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Newborn fotografie

Pasgeboren baby’s hebben hun ogen zo’n 20 uur per dag gesloten. Meestal wordt de baby dan ook slapend gefotografeerd. Het moment net na een voeding is het beste moment om de baby vast te leggen. Jouw kindje is dan verzadigd na de voeding en ligt vaak rustig te slapen. 

Het vastleggen van je pas geboren baby kun je het beste doen als de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is. In deze periode heeft de baby vaak nog de neiging om de foetushouding aan te nemen. 

Een prima gelegenheid dus om een mooie shoot te maken.

Wij willen graag jullie baby in pure vorm vastleggen. Wij zullen nooit de baby fotograferen in een onnatuurlijke pose. 

Wij willen de baby zo comfortabel mogelijk vastleggen.

Op bescheiden schaal maken wij gebruik van attributen.  Hebben jullie zelf accessoires waarmee jullie baby op de foto kan, prima! 

Uiteraard is het hartstikke leuk als papa, mama, broertje of zusje ook op de foto gaan. Newbornshoots doen we uitsluitend nog in onze studio. Omdat daarmee de setting optimaal gerealiseerd kan worden. Wil je thuis een shoot, dan wordt het een lifestyleshoot

Heerlijke ervaring

Newbornsessies in de studio kunnen wel wat tijd in beslag nemen. Wij nemen ook de tijd voor jullie. Koffie en/of thee staat altijd klaar!

De studio is lekker op temperatuur en alle accessoires worden na elke sessie gewassen. Hoewel wij niet aan ‘wrapping’ doen, creëren wij wel verschillende situaties. Op deze manier kunnen wij alle kleine details vastleggen.

Liever geen newborn (bloot) foto's? Vraag om een lifestyleshoot!

Als een baby zonder kleding wordt gefotografeerd, draperen we toch mooie doeken rondom het middel van de baby. Esthetisch levert dat toch mooiere foto’s dan helemaal kledingloos. Maar zie je het liefst jou baby leuk aangekleed? Vraag dan om een lifestyle shoot. Het leukste is dan dat wij de baby thuis in zijn gewone doen en laten komen fotograferen. Op bed bij broertjes en zusjes, bij papa en mama. Op het aankleedkussen etc. Mooi in beeld gebracht voor een tastbare en liefdevolle herinnering.

Opa's en oma's opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een fotoshoot! Niet alleen voor newborn shoot maar ook voor portret fotografie, kinderfotografie etc. Tot maximaal 2 personen. Ontzettend leuk om te geven, en wellicht zit er dan ook een foto voor u in.

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

  U vult dit formulier in als vrijblijvende optie om een datum in te plannen. Na binnenkomst krijgt u van ons een bevestiging of een alternatieve datum. Bij bevestiging dat de datum nog vrij is, ontvangt u direct een link om uw reservering definitief te maken.

  Ik heb interesse in de volgende fotoshoot:

  Deze shoot moet plaats vinden:

  Ik wil dit graag plannen op de volgende datum:


  Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

  via WhatsApp

  Stuur je berichtje naar: 06-19988017

  Via de mail

  Ga naar onze CONTACT pagina
  error: (c) Fotostudio Heemskerk

  Corona beperkingen.

  Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

  Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

  Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

  Wij vragen uw begrip hiervoor. 

  Blijf gezond!!

  Chat openen
  Stel je vraag aan Inge!