Portfolio model actie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Portfolio shoot!

Fotostudio Heemskerk

*Shoot op locatie / of in studio.

* Voor (beginnend) model die portfolio wil uitbreiden!

Model fotografie

Ben jij (beginnend) model en zoek je een fotograaf voor uitbreiding van je portfolio?

Bij Fotostudio Heemskerk ben je van harte welkom. Wij bieden je het volgende:

– 30 tot 60 minuten shoot in de studio;

– Op de shoot is een model-overeenkomst van toepassing. Bij minderjarige wordt deze getekend door de wettelijk vertegenwoordiger.

– Gelegenheid tot omkleden;

– gratis koffie of thee;

– partner of ouders welkom;

– Alle foto’s ontvang je in je mail box. Van hoogwaardige kwaliteit en eventueel bewerkt.

– De foto’s zijn vrij te gebruiken.

Waar moet je zelf rekening mee houden?

• kleding
  • Visagie
  • Hairstyling

Voor de prijs van € 75,-- ex BTW (€ 90,75 incl. BTW)

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de WhatsApp

Stuur uw bericht naar: 06-19988017