Locatie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Fotograferen op locatie

Uiteraard maken wij een mooie shoot op locatie. Wij gaan daarbij rekening houden met je wensen. Zo gaan we ook bekijken wanneer het mooiste licht is op de dag, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de situatie. Houdt wel rekening met het feit dat je in sommige situaties en locaties van te voren moet reserveren en moet betalen voor het gebruik van de locatie. Wees er dus op tijd bij!

Park Assumburg te Heemskerk

Een juweeltje geworden in de IJmond. Park Assumburg in Heemskerk. Mooie waterpartijen en prima boompartijen. Uitstekende locatie voor bijvoorbeeld groepsfotografie. Omdat de parkeergelegenheid prima is!

Park Scheybeeck te Beverwijk

Prachtig gebied met mooie boompartijen en open stukken grond. Mooie shoot locatie bij uitstek.

Ook hier prima parkeergelegenheid in de buurt voor groepsfotografie!

Voldoende mooie plekken in de IJmond voor een shoot!

De IJmond kent vele mooie locaties om een shoot te doen.

Denk aan de Kennemer Duinen onder het Noordzee kanaal of het PWN Duingebied boven het kanaal. Park Scheybeeck te Beverwijk, Chateau Marquette te Heemskerk, Kasteeltuin Assumburg te Heemskerk.

Houdt rekening met het feit dat op sommige locaties gereserveerd dient te worden en vooraf betaald! Plan dus vroegtijdig je shoot in!

Locatie Fotostudio Heemskerk

Er is veel mogelijk

Ook buiten de IJmond zijn pareltjes te vinden. Weet u een pareltje voor uw shoot, neem dan contact met ons op!

Fotostudio Heemskerk - familieportret

Familie portret

Een familieportret op locatie doet het altijd goed!

De opa’s en oma’s maak je er ontzettend blij mee en je hebt zelf een kostbare herinnering vastgelegd.

FSH maakt herinneringen tastbaar!

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

Of neem gewoon vrijblijvend contact met ons op:

Via de WhatsApp

Stuur uw berichtje naar : 06-19988017