Uw fotograaf uit Heemskerk

Een all-round fotograaf voor al uw familie foto's!

Foto studio Heemskerk is de betaalbare fotograaf voor al uw portret foto’s, familie foto’s, newborn foto’s, zwangerschapsfotografie, bedrijfsfotografie, life style foto’s en nog veel meer.

Voor de mooiste familie foto’s op locatie hebben wij reeds de mooiste plekjes gespot! In de duinen, bij het bos bij Chateau Marquette of in de kasteeltuin van Kasteel Assumburg of op strand. Heeft u zelf een dierbare locatie in gedachte? Laat het ons weten.

Onze studio in Heemskerk

Of neigt u toch meer naar het formele studio fotograferen? Ook geen enkel probleem. Met een eigen studio van daglicht venster van maar liefst 35 vierkante meter maken wij de mooiste producties. Ideaal voor baby-shoots of cake-smash shoots!

Kijk gerust op rond op onze internet site! Heeft u daarna nog vragen neem dan contact met ons op!

 

 

Via WhatsApp !

Op nummer 06-19988017

Via de mail

vr******@fo*****************.nl

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!