Huis fotografie

U wenst zelf u huis te verkopen, maar de fotopresentatie wil u toch liever niet zelf doen. Geen probleem voor Fotostudio Heemskerk. Wij fotograferen alle aspecten van uw te verkopen huis op een zorgvuldige wijze.

Na de shoot ontvangt u binnen 24 uur de foto’s via WeTransfer in hoge resolutie zodat u deze kunt gebruiken voor uw presentatie online.

Tips om je huis sneller te verkopen:

  1. Ruim op
  2. Zorg voor ruimte
  3. Knap op
  4. Zorg voor rust
  5. Een schoon huis verkoopt beter
  6. Neutraliseer je huis
  7. Vieze geurtjes taboe

Ze spreken voor zich! Maar houdt iedereen zich daar ook aan?

Wil je weten wat het kost om jou huis te verkopen? Klik hier


Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar: 06-19988017

Via de mail

Stuur je mail naar:

vraagaan@fotostudioheemskerk.nl

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!