Huis fotografie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Huis fotografie

U wenst zelf u huis te verkopen, maar de fotopresentatie wil u toch liever niet zelf doen. Geen probleem voor Fotostudio Heemskerk. Wij fotograferen alle aspecten van uw te verkopen huis op een zorgvuldige wijze.

Na de shoot ontvangt u binnen 24 uur de foto’s via WeTransfer in hoge resolutie zodat u deze kunt gebruiken voor uw presentatie online.

Tips om je huis sneller te verkopen:

1. Ruim op
  2. Zorg voor ruimte
  3. Knap op
  4. Zorg voor rust
  5. Een schoon huis verkoopt beter
  6. Neutraliseer je huis
  7. Vieze geurtjes taboe

Ze spreken voor zich! Maar houdt iedereen zich daar ook aan?

Wil je weten wat het kost om jou huis te verkopen? Klik hier

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar: 06-19988017