Uw fotograaf voor Beverwijk

Een all-round fotograaf voor Beverwijk en omstreken voor al uw familie foto's!

Met Fotostudio Heemskerk weet u dat u gepassioneerde foto’s ontvangt voor een betaalbare prijs. Wij maken newborn,- lifestyle,- zwangerschaps,- bedrijfs,- en webfoto’s voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar mooie foto’s voor bijvoorbeeld uw Instagram of Linkedin account en wilt u niet dat dit een snelle afgeraffelde sessie wordt…..neem dan contact op met Fotostudio Heemskerk. Wij maken wel tijd voor u. En dat ziet u terug in de foto’s. Geen snel studio werk, maar relaxte, pure foto’s.

Ook in de studio

Wij maken ook foto’s in onze eigen studio. Met een daglichtvenster van maar liefst 35 m2, die we trouwens ook kunnen verduisteren, hebben wij de mogelijkheid om binnen prima foto’s te maken. Ideaal voor new-born shoots, cake smash foto’s of portret fotografie.

Locatie

Maar op locatie kunnen wij ons ook prima vinden! Een passende locatie in het groen of bij uw favoriete plek.

Kijk gerust rond op onze website en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Tot snel!

 

Kindfotografie Fotostudio Heemskerk (1)

Onze werkwijze in het kort

  • U doet een verzoek tot foto opdracht.
  • Deze worden of op locatie of on de studio gemaakt.
  • Binnen aantal werkdagen ontvangt u via WeTransfer een selectie van de foto’s waaruit u mag kiezen.
  • U geeft de nummers van de foto’s door.
  • Wij bewerken de foto’s en u ontvangt deze rechtenvrij en in hoge resolutie retour, wederom via WeTransfer.
  • Op verzoek  ontvangt u de foto’s op USB en/of
  • Op verzoek worden de foto’s op papier afgedrukt in het formaat van uw keuze.

Bedrijfsfotografie

Bent u ondernemer in Beverwijk en zoekt u een betaalbare fotograaf voor uw zakelijke opdrachten? Fotostudio Heemskerk levert snel & voordelig uw gewenste beeldmateriaal aan.

U ontvangt voor deze opdracht standaard een BTW factuur met garantie. Foto niet goed of liever toch vanaf een andere positie? Klant is koning! Onze reportage is uw visitekaartje!

Wist u dat Fotostudio Heemskerk ook een webdesign afdeling heeft? Kijk een rond op AB | Webdesign & Onderhoud voor meer info!

Fotostudio Heemskerk
Fotostudio Heemskerk

Benieuwd naar onze shoots & prijzen?

Fotostudio Heemskerk levert beeldmateriaal voor een mooie prijs! Alle foto’s worden kwalitatief hoogwaardig afgeleverd en oneffenheden worden zo mogelijk weggewerkt. Dit alles voor scherpe prijzen.

Via WhatsApp !

Op nummer 06-19988017

Via de mail

vr******@fo*****************.nl

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!