Alkmaar en omstreken - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Uw fotograaf voor Alkmaar en omstreken

Zwanger Schaps Fotografie

WebOptimalisatie

Zichtbaar maken websites

Wie ben ik

Hoi, super dat je een bezoek brengt aan onze website. Ik ben Inge en eigenaresse van Fotostudio Heemskerk. Geboren en getogen in Alkmaar, maar sinds 1986 woonachtig in Heemskerk. Getrouwd, drie kleinkinderen en verknocht aan mooie beelden.

Aan ons woonhuis hebben wij een fotostudio gerealiseerd. Ruim 35 vierkante meter studio met een compleet daglicht venster. Heel uniek in Nederland. De studio ligt 5 minuten rij-afstand vanaf Afslag 9 op de A9. Dus zeer goed bereikbaar vanuit Alkmaar.

Mensen worden heel blij van een mooi portret of fotoreportage. Zeker als dierbare een hoofdrol spelen. Ik ben blij dat dat wij hier een rol in mogen spelen. Ben jij op zoek naar een betaalbare (familie- of bedrijfs) fotograaf, neem dan gerust een keer contact met ons op.  Je kunt bij ons in de studio een shoot plannen, maar ook op mooie locaties kunnen wij de prachtigste beelden maken.

Kindfotografie Fotostudio Heemskerk (1)

Onze werkwijze in het kort

• U doet een verzoek tot foto opdracht.
  • Deze worden of op locatie of on de studio gemaakt.
  • Binnen aantal werkdagen ontvangt u via WeTransfer een selectie van de foto’s waaruit u mag kiezen.
  • U geeft de nummers van de foto’s door.
  • Wij bewerken de foto’s en u ontvangt deze rechtenvrij en in hoge resolutie retour, wederom via WeTransfer.
  • Op verzoek  ontvangt u de foto’s op USB en/of
  • Op verzoek worden de foto’s op papier afgedrukt in het formaat van uw keuze.

Bedrijfsfotografie

Bent u ondernemer in Alkmaar of omstreken en zoekt u een betaalbare fotograaf voor uw zakelijke opdrachten? Fotostudio Heemskerk levert snel & voordelig uw gewenste beeldmateriaal aan.

U ontvangt voor deze opdracht standaard een BTW factuur met garantie. Foto niet goed of liever toch vanaf een andere positie? Klant is koning! Onze reportage is uw visitekaartje!

Wist u dat Fotostudio Heemskerk ook een webdesign afdeling heeft? Kijk een rond op AB | Webdesign & Onderhoud voor meer info!

Fotostudio Heemskerk

Benieuwd naar onze prijzen?

Fotostudio Heemskerk levert beeldmateriaal voor een mooie prijs! Alle foto’s worden kwalitatief hoogwaardig afgeleverd en oneffenheden worden zo mogelijk weggewerkt. Dit alles voor scherpe prijzen.

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

Via WhatsApp !

Op nummer 06-19988017