Familie fotografie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Familie fotografie

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”

Fotostudio Heemskerk is de familie fotograaf bij uitstek!

Welke gelegenheid u ook bedenkt, een familiefoto kan altijd! Voor jou is je gezin het belangrijkste in je leven en dat wil je graag delen!

Of een leuk cadeau voor opa en oma! Kan bij elke gelegenheid. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! En niet alleen opa en oma worden er blij van, maar u ook!

Fotostudio Heemskerk zorgt voor een passende foto voor elke gelegenheid.

Familiefotograaf - Fotostudio Heemskerk

Onze werkwijze in het kort

• U doet een verzoek tot foto opdracht.
  • Deze worden of op locatie of on de studio gemaakt.
  • Binnen aantal werkdagen ontvangt u via WeTransfer een selectie van de foto’s waaruit u mag kiezen.
  • U geeft de nummers van de foto’s door.
  • Wij bewerken de foto’s en u ontvangt deze rechtenvrij en in hoge resolutie retour, wederom via WeTransfer.
  • Op verzoek  ontvangt u de foto’s op USB en/of
  • Op verzoek worden de foto’s op papier afgedrukt in het formaat van uw keuze.

Benieuwd naar onze prijzen?

Fotostudio Heemskerk levert beeldmateriaal voor een mooie prijs! Alle foto’s worden kwalitatief hoogwaardig afgeleverd en oneffenheden worden zo mogelijk weggewerkt. Dit alles voor scherpe prijzen.

fsh_FAMILIEFOTOGRAFIE

Of even kijken of er een datum vrij is ? (Vrijblijvend)

Via WhatsApp

Stuur je WhatsApp bericht naar 0619988017