Doe je verhaal - huisdierenfotografie - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Fotostudio Heemskerk

Fotografie| Studio| webdesign

Deel jou verhaal van je favoriete huisdier en maak kans op een gratis shoot!

Voorwaarden voor deelname:

• Gemaakte foto’s mogen door FSH gebruikt worden voor promotiemateriaal
  • De winnaar ontvangt 5 hoogwaardig digitale foto’s
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Geen winnaar?

Je ontvangt binnen een week een reactie op je verhaal of je in aanmerking komt voor een gratis shoot! Ben je geen winnaar, niet getreurd. Je kunt deze shoot al boeken voor € 27,50 incl. BTW op jou locatie in de IJmond (Castricum, Uitgeest, Heemskerk en Beverwijk).

Neem contact met ons op.

Via de WhatsApp

Stuur je bericht naar 06-1998 8017