Digitale foto's bijbestellen - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Digitale foto's bijbestellen?

Geen keus kunnen maken en extra foto's bijbestellen?

Wil jij uit de selectie extra foto’s digitaal in je mailbox?

Geen probleem!

Een extra digitale foto kost € 3,75 exclusief BTW (€ 4,54 incl. BTW) . Daarvoor krijg je een foto in de hoogste resolutie en bewerkt op oneffenheden.  Geef eenvoudig de nummers van de foto’s door en maak via de mail duidelijk dat je extra foto’s wilt bestellen.

Fotostudio Heemskerk