Voor de kosten van webdesign werken wij per uur. Per uur vragen wij een vergoeding van € 25,– exclusief BTW. Dit geldt voor alle werkzaamheden.

Voorbeeld:

Wij verrichten de volgende werkzaamheden:

Totaal zijn we dan +/- 58 uur bezig á € 25,– excl. per uur is € 1.450,– excl. BTW. Eventuele externe kosten (kosten plugin’s ) worden u separaat in rekening gebracht. De meeste plugin’s hebben een kostenloos gebruik, maar wilt u wat extra’s zult u gebruiksgemak of bepaalde specifieke technische handelingen moeten aanschaffen. Over de keuze kunnen wij u adviseren.

Hosting

Wij kunnen eventueel ook uw website hosten middels ons eigen hosting pakket. Vanaf € 15,– (ex BTW) per jaar hosten wij uw eigen domeinnaam + onbeperkt mail accounts. Daarmee krijgt u ook kosteloos een HTPPS site (uw weet wel zo’n beveiligde site).

En dan heeft u weer een up to date, moderne website.

Voor reiskosten vanaf > 10 km buiten Heemskerk vragen wij € 0,60 per kilometer.

 

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!