zwangerschapsfotografie

Prachtige foto’s van deze kostbare tijd…

Jullie worden papa en mama! Allereerst van harte gefeliciteerd! Hoe mooi kan het zijn? Voor je het weet is je dikke buik weer weg en ligt er een prachtige baby in de wieg.

Om dit prachtige moment vast te leggen voor later, kun je bij Fotostudio Heemskerk een zwangerschapsshoot vast laten leggen.

In de studio kunnen we met licht en donker spelen. Bijvoorbeeld een prachtig silhouette!

Aandachtspunten voor de shoot.

Bij de studio is gelegenheid tot omkleden. Dus wil je in diverse outfits op de foto, geen probleem. Neem je lievelingskleding mee! Ter verduidelijking: wij hebben geen kledingsets. Je echtgenoot of partner mag uiteraard mee op de foto, idem voor eventuele kinderen.

Wil je op de foto zonder bovenstuk (bijvoorbeeld met de handen bedekt voor de borsten), dan wil je geen afdruk in je huid zien van je BH. Houdt daar s.v.p. rekening mee.

Wil je met een leuke accessoire op de foto? Neem het gerust mee.

Maar het belangrijkste is, alles mag, niets moet! 

Als je naar beneden scrolt kun je de verrassende prijzen bekijken van onze zwangerschapsshoots!

Wees ervan bewust dat wij alle tijd voor je nemen. Wij beseffen maar al te goed dat het voor jou de eerste keer of één van de eerste keren is dat je op deze manier wordt geportretteerd. Wij hebben geen haast, en nemen echt alle tijd voor jou. 

Je krijgt ruimschoots de tijd om je rust te pakken en om je om te kleden. 

We maken gebruik van witte achtergronden en donkere achtergronden. 

En je kunt tijdens de shoot de foto’s meekijken op een scherm. Dat betekent niet dat je direct moet kiezen, maar dan heb je wel een idee hoe de shoot verloopt qua materiaal. 

 

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!