Newborn Fotografie

Jouw baby ontwikkeld zich in het eerste levensjaar op verschillende ontwikkelingsgebieden ontzettend snel. De belangrijkste ontwikkelingsgebieden zijn de lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling. Dat gaat werkelijk razendsnel. Alle reden om juist een pasgeborene te portretteren zoals deze is bij de geboorte. Je baby heeft gemiddeld 20 uur per dag zijn ogen gesloten. En na een voeding is een baby goed vast te leggen op de camera. 

Het advies is dan ook om binnen 2 tot 3 weken een newbornshoot in te plannen. Na die tijd wordt het lastig om de baby, in deze pure vorm vast te leggen op beeld. 

Op bescheiden schaal maken wij gebruik van attributen. Wij vermelden expliciet dat wij niet aan wrapping doen. Omdat deze techniek niet zonder gevaar is, hebben wij besloten om deze vorm van fotografie buiten schot te laten. Hebben jullie echter zelf ook leuke accessoires voor een fotoshoot: Deze zijn van harte welkom. 

We denken dan aan knuffels, kleding, geboortekaartje etc. 

Waarom een newbornshoot laten maken?

Newbornshoots door Fotostudio Heemskerk

Echt voor je het weet, breng je je lieveling naar de peuterschool, kleuterschool, basisschool en voor je er erg in hebt sta je te applaudiseren op de diploma-uitreiking van de middelbare school. 

Deze tijd die slechts enkele weken duurt is zo kostbaar, dat je er echt spijt van krijgt als je dit niet laat vastleggen op de gevoelige plaat. 

En als gelukkige ouders gaan jullie uiteraard ook op de foto! 

 

Broertjes en/of zusjes?

Uiteraard zijn die ook welkom op de shoot!

Wij zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. 

Newborn en kinder fotografie door Fotostudio Heemskerk

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of neem contact met ons op

Via WhatsApp

Stuur je WhatsApp bericht naar 0619988017

Mail ons

Ga naar onze CONTACT pagina
error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!