Fotograferen op locatie

Uiteraard maken wij een mooie shoot op locatie. Wij gaan daarbij rekening houden met je wensen. Zo gaan we ook bekijken wanneer het mooiste licht is op de dag, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de situatie. Houdt wel rekening met het feit dat je in sommige situaties en locaties van te voren moet reserveren en moet betalen voor het gebruik van de locatie. Wees er dus op tijd bij!

 

Belangrijk om te weten!

Fotograferen op locatie is uiteraard ontzettend leuk, maar de grootste spelbreker is uiteraard het weer. Daarom heeft het onze uitdrukkelijke voorkeur om in de lichte maanden van het jaar op locatie te fotograferen en ‘s winters het liefst in de studio. 

Wij hanteren daarom de volgende regel:

Voor een buitenshoot op locatie moet het minimaal 18 graden zijn. Onze ervaring is dat bij buitentemperaturen lager dan 18 graden de kwaliteit van de foto’s niet ten goede komt. Mensen hebben het koud en kunnen niet zo lang poseren zonder jas. Dit gaat ten koste van de compositie en kwaliteit van de foto. 

 

Voorbeelden van locaties in de omgeving:

Park Assumburg te Heemskerk

Een juweeltje geworden in de IJmond. Park Assumburg in Heemskerk. Mooie waterpartijen en prima boompartijen. Uitstekende locatie voor bijvoorbeeld groepsfotografie. Omdat de parkeergelegenheid prima is! 

Park Scheybeeck te Beverwijk

Prachtig gebied met mooie boompartijen en open stukken grond. Mooie shoot locatie bij uitstek. 

Ook hier prima parkeergelegenheid in de buurt voor groepsfotografie!

Voldoende mooie plekken in de IJmond voor een shoot!

De IJmond kent vele mooie locaties om een shoot te doen.

Denk aan de Kennemer Duinen onder het Noordzee kanaal of het PWN Duingebied *) boven het kanaal. Park Scheybeeck te Beverwijk, Chateau Marquette te Heemskerk, Kasteeltuin Assumburg te Heemskerk.

Houdt rekening met het feit dat op sommige locaties gereserveerd dient te worden en vooraf betaald! Plan dus vroegtijdig je shoot in!

*) De PWN hanteerd voor fotoshoots in het duingebied forse prijzen. Meer informatie hierover op de Website van het PWN:

 Heb ik een vergunning nodig in het duin? | PWN  

 

Locatie Fotostudio Heemskerk

Er is veel mogelijk

Ook buiten de IJmond zijn pareltjes te vinden. Weet u een pareltje voor uw shoot, neem dan contact met ons op!

Locatiekosten

De kosten van een fotoshoot op onze prijzenpagina, zijn altijd exclusief locatiekosten. 

Wat zijn locatiekosten?

Locatiekosten zijn de kosten die door de beheerder van de locatie in rekening wordt gebracht voor het gebruik voor een fotoshoot van de locatie + de eventuele extra kilometers die wij moeten afleggen om naar die locatie te komen. Houdt daar s.v.p. rekening mee. 

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

Via onderstaande knop kunt u een datumverzoek indienen. Wij bekijken en beoordelen uw verzoek (i.c.m. met uw gewenste shoot) en nemen contact met u op via de mail. Is de datum akkoord krijgt u een link toegestuurd om uw reservering compleet te maken en anders ontvangt u een alternatieve datum. 

Of neem gewoon vrijblijvend contact met ons op:

Via de WhatsApp

Stuur uw berichtje naar : 06-19988017

Via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!