Kinder fotografie

Mooi toch om zo iets cadeau te doen?

Winterfoto

Winterfoto

Met je zusje of broertje op de slee in de studio...kerstkaart ideetje?

Poseren

Poseren

Schoolfoto gemist? Bij ons kunt u uit een reeks concept foto's de mooiste uitpikken....

Tweeling

Tweeling

Boefjes in spé, maar wel spettergaaf op de foto. Wie wil nu niet zo'n prachtige foto aan de wand?

Ondeugend

Ondeugend

Heerlijk om te fotograferen. Heel verlegen binnen komen om vervolgens schaterend op de foto! Daar doen we het voor....

Tijd

Tijd

Wij nemen de tijd. Het is niet zo van binnenkomen, op de foto, betalen en weg. Wij laten de kinderen lekker wennen zodat ze mooi op de foto kunnen...

Heb jij na je zwangerschap je baby een newbornshoot cadeau gedaan? En merk je ondertussen dat jou kindje behoorlijk begint te veranderen? Dan wordt het weer eens tijd voor een fotoshoot. Altijd leuk voor jezelf of opa en oma. 

Maar feitelijk geldt dit voor alle leeftijden. Elke leeftijd heeft zijn eigen karakters. Wij zorgen ervoor dat u die karakters blijft herinneren met een reeks prachtige foto’s. 

Maar welke gelegenheid je ook kiest, wij maken er een feestje van. 

FSG_Geen gardarobe

Let op!

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een garderobe met kinderkleding. Je dient voor je kindje dus z’n eigen feestkleding mee te nemen voor de shoot!

Wij fotograferen tot maximaal 9 kindertjes in de studio. Wilt u een shoot voor meer dan 9 kinderen, dan komen wij op locatie van keuze.

Tot 3 kinderen is in de prijs inbegrepen. Elk opvolgende kindje betaald u een toeslag. Zie voor onze actuele prijzen, onze prijzen pagina. Klik hier

Opa's en oma's opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een cake smash shoot! U geen rompslomp in huis en u ontvangt de mooist, komische en hilarische foto’s online. Eventueel kunnen wij ook een foto laten afdrukken. Aan u de keus! In overleg is alles mogelijk.

Bekijk anders even onze verrassende prijzen....


Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar: 06-19988017

Via de mail

Stuur je mail naar:

vr******@fo*****************.nl

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!