Kind fotografie

Wie kun je nu niet blij maken met een mooie foto van je kind op het allermooiste moment gemaakt. Wij zorgen voor een ontspannen situatie, nemen de tijd en maken er een prachtige shoot van.  Wij kunnen in de studio een mooie shoot maken met een mooie kleurrijke achtergrond, bijvoorbeeld een besneeuwde den, of een vrolijke paas achtergrond of we gaan lekker naar buiten. Daar gaan wij uw kind met haar favoriete bezigheid fotograferen en levert mooie foto’s op. Kortom mogelijkheden te over.

 

Opa's en oma's opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een fotoshoot! Niet alleen voor newborn shoot maar ook voor portret fotografie, kinderfotografie etc. Tot maximaal 2 personen. Ontzettend leuk om te geven, en wellicht zit er dan ook een foto voor u in.


Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar: 06-19988017

Via de mail

Stuur je mail naar:

vr******@fo*****************.nl

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!