Groepsfotografie

In de studio (tot max 9 personen)  of op een prachtige locatie. Fotostudio Heemskerk maakt jullie groepsfoto  tot een succes!

Als jullie besluiten om op de foto te gaan, spreek dan een dresscode af! Of in ieder geval een centrale kleur die bij iedereen terug komt. Of een combinatie van twee kleuren. Dat maakt de foto uniform en spreekt meer aan. Je kunt van te voren kijken welke kleurcombinaties jullie het meest aanspreken. 

 

Met het afspreken van kleurcombinaties creër je eenheid in je compositie. 

Hoewel nog steeds populair, werd wit en blauw veel gebruikt. Wie kent niet de foto’s van iedereen in een wit shirt? Maar door gebruik te maken van kleurcombinatie, bijvoorbeeld door de combinatie olijfgroen af te spreken, krijg je alle geportreteerden op je foto in een kledingstuk uit de combinatie olijfgroen. Superleuk uiteraard en geheel passend voor de foto.

Tip! Niet iedereen heeft een gevulde kledingkast. Spreek daarom ruim te van voren af welke kleuraccenten gebruikt zullen worden. 

Houdt daarbij rekening met de jaargetijden. Als we midden in de herfst in een mooi goudgeel bosgebied een groepsfoto maken, zorg dan dat de kleding is aangepast aan de omgeving.

Uiteraard vinden wij het ontzettend leuk als wij jullie op de foto mogen zetten. Voorkom teleurstelling en spreek tijdig af! Zorg eerst dat je als ‘groep’ een datum hebt en eventueel een alternatieve datum en neem daarna contact met ons op voor een afspraak. 

 

Tot snel!

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!