Leuk om te geven! Wellicht zit er een foto voor jullie in! 

Hoe groot je budget ook is, wij maken er een mooie cadeaubon van. De bon vertegenwoordigt een waarde en is inwisselbaar tegen elke shoot vermeld op onze website en is 2 jaar na afgifte geldig. 

Wil je weten wat NU de prijzen voor onze shoot’s zijn? Klik hier. Als verwerkings- & portokosten komt er nog € 2,50 bovenop het bedrag van de cadeaubon. 

Voorbeeld:
U besteld een bon ter waarde van € 100,–, dan ontvangt u een factuur voor € 102,50. 

Stel de ontvanger boekt een familie-shoot en deze bedraagt €125 en deze bon met een waarde van € 100 wordt ingeleverd, dan moet € 25 worden bijbetaald.

Hoe gaat de cadeaubon te werk?

Via onderstaande button kunt u een aanvraag indienen voor een cadeaubon. Elke shoot die wij aanbieden is om te zetten in een cadeaubon.  U vult het formulier in en u ontvangt hiervan direct een kopie in uw eigen mailbox. Vervolgens wordt hier uw aanvraag in behandeling genomen. Accepteren wij uw aanvraag krijgt u daarvan een bevestiging per mail met daarbij een betalingsverzoek voor het verschuldigde bedrag. Als dit bedrag op onze bankrekening staat, zullen wij de cadeaubon versturen. 

Bij de aanvraag kunt u ook aangeven of de cadeaubon naar de ontvanger moet worden verstuurd! Daarbij kunt u ook een felicitatie of boodschap opgeven! 

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!