Fotostudio Heemskerk

Branding your profile

Bedrijfsprofiel

We leven in een social media maatschappij. Een belangrijk onderdeel hiervan is beeldmateriaal. Wil jij je als ondernemer profileren en manifesteren dan is goed beeldmateriaal on-ontbeerlijk. Wij maken voldoende foto's tijdens een shoot om je vervolgens 40 foto's uit te laten kiezen.

Small profiel

Je hebt alles al voorbereid. Je weet de locatie waar je gefotografeerd wenst te worden. Wij komen jouw een uur fotograferen. Uit deze concept foto's mag je 15 foto's uitzoeken voor je social media profiel. En uiteraard worden deze foto's uitermate zorgvuldig onder handen genomen in de nabewerking.

Q4

Elke kwartaal plannen wij op locatie of in onze studio een nieuwe shoot. Daarmee kun je elke seizoen je foto's online verversen. Bij dit abonnement kun je elk kwartaal uit de ruime concept foto's 15 nieuwe foto's selecteren.

Als we op deze manier jouw beeldbank niet compleet maken, weet ik het niet meer....

Wie zijn wij en wat doen we...

Fotostudio Heemskerk is een full-service fotografie onderneming, welke tegen aantrekkelijke prijzen uw beeldmateriaal kan verzorgen. 

Naast particulier werk, maken wij ook ruim baan voor ondernemers. Niet alleen met fotomateriaal. Maar ook met webontwikkeling, hosting en onderhoud. Daarvoor hebben wij www.AB.nl in het leven geroepen. 

Reviews

Fotostudio Heemskerk heeft ons geportretteerd op een zeer bekwame en rustieke wijze. Ze maken er absoluut geen spoedklus van. Dat gaf al rust. Rustig op verhaal komen, wat mijn wensen zijn en waarvoor ik het wil gebruiken. Vervolgens zijn we aan de shoot begonnen. Goede begeleiding en fijne mensen.
Wendy Wagenaar
Eigenaar eenmanszaak
Op een gegeven ogenblik had ik niet meer in de gaten, dat ik werd gefotografeerd. Dat was voor mij een eyecatcher. Daarnaast goede tips en aanpassingen. Kortom lekker gewerkt en ik ben super blij met de foto’s. Ik kan nu met grote regelmaat mijn foto's op mijn social media verversen en daarmee nieuwe traffic genereren met mijn (potentiële) klanten.
Dave
Blogger
Voor onze zaak moesten we gewoon een keer goede foto’s hebben. Uiteraard hadden we duizenden foto’s die met de telefoon gemaakt zijn. Maar wat Fotostudio Heemskerk uiteindelijk presenteert maken de zelf gemaakte foto’s feitelijk onbruikbaar. Ben blij dat zij ons hebben geholpen.
Coen Beerse
bakker

Beeldmateriaal als vast onderdeel van je merkprofiel

‘Branding your profile’ is een concept om jouw persoonlijkheid te manifesteren als ‘merk’. Jij gelooft in jouw onderneming. Je zet je voor de volle 100% in om jouw onderneming te laten groeien. Social media is daarvan een belangrijk concept. Des te meer volgers, des te meer kans op omzetvergroting. 

Social Media met slechts een paar foto’s is gedoemd te mislukken. Wat kunnen wij voor je betekenen.

We kunnen je mooi portretteren, dat is één. 

Maar we kunnen ook een reportage maken als je aan het werk bent. Met close-up’s, macro, sfeerbeelden etc. maken wij het plaatje compleet. 

FSH- social media

Met mooie foto’s op social media worden potentiële kopers geïnformeerd, geïnspireerd, gemotiveerd en groeit het vertrouwen in jouw persoon als ondernemer. 

Dat mocht in de toekomst een aankoopbeslissing genomen te worden, komt jouw beeld als eerste naar voren. 

Het grote voordeel van actief social media beleid. 

Vertrouwd gezicht als merk

Goed beheerde en effectieve merken houden hun klanten op de hoogte, gemotiveerd, betrokken en zorgen voor een positieve indruk. 

Waarom is het creëren van een sterk merkprofiel belangrijk in het digitale tijdperk?

Door goed positioneren van de foto’s online, met de juiste titels en benamingen, groeit de zoekopdracht bij de grote zoekmachines. 

Daarnaast: Betere merkpositie, meer trouwe klanten = goede positie voor zoekmachines. 

Beeldmateriaal is daarbij een uitstekend hulpmiddel. 

Vertrouwen is een reden om te kiezen.

Overtuigd dat wij u kunnen helpen uw marktpositie te verbeteren?

Maar laten we eerlijk zijn. Met alleen onze foto’s bent u er niet. U moet zelf veel doen om uw ‘branding profile’ te positioneren. Maar zonder foto’s lukt dat niet. En daar gaan wij u bij helpen. 

 

Doet u mee?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

  error: (c) Fotostudio Heemskerk

  Corona beperkingen.

  Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

  Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

  Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

  Wij vragen uw begrip hiervoor. 

  Blijf gezond!!

  Stel je vraag aan Inge!