Datum overleggen? Verkrijg een datum-optie!

Fijn dat je gebruik wenst te maken van onze dienstverlening. Wij gaan er zeker iets moois van maken!

Hoe gaan we te werk:

Middels onderstaand formulier kun je een datum opgeven waarop je een shoot wenst te doen.

Als de datum vrij is krijg je van ons een optie voor 48 uur voor deze datum. De datum zelf leg je definitief vast middels een toegezonden link. Wij vragen dan wat extra zaken dan alleen je naam etc.

Wij houden de datum optie slechts 48 uur voor je vrij. Binnen die tijd moet je gebruik hebben gemaakt van de reserveringslink, anders gaat de datum naar een nieuwe klant

Duidelijk? Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd nog contact met ons opnemen.