Heemskerk, oktober 2020

Nu het kabinet voor de tweede keer de corona maatregelen heeft aangescherpt, ga ik uiterst voorzichtig om met foto-shoots.

Op dit moment is het niet mogelijk om groepen in de studio te fotograferen. Wij verplaatsen daarom alle afspraken. Wij fotograferen op dit moment alleen nog portretten, waarbij de afstand van minimaal 1,5 meter goed beheersbaar is.

Indien wij een afspraak hebben geannuleerd, wordt u, indien u dit nog wenst, op de lijst voor nieuwe afspraken geplaatst. Na de Corona-crisis nemen wij dan contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Heeft u een afspraak? Wij nemen contact met u op!

Oplossing: de buitenshoot

Waar wij wel de corona maatregelen kunnen waarborgen is buiten. Volgens de huidige regels kunnen wij groepen volwassenen tot maximaal 4 personen fotograferen. Komen er kinderen op de foto, dan geldt de regel; kinderen tot 12 jaar tellen niet mee. Wij (FSH) blijven op ruime afstand staan voor de shoot, dus wij tellen niet mee. Dus heeft u een mooie locatie en zoekt u een fotograaf, neem contact op met ons. Een andere mogelijkheid voor groepen groter dan 4, is de foto in gedeelten monteren. Stel je hebt een groep van 12 personen die je op de foto wenst te zetten. Deze groep wordt in 3 gedeeld. Groep 1 gaat op de foto locatie staan, groepen 2 & 3 blijven op ruime afstand staan wachten. Ons apparatuur staat vast. De plek van de gefotografeerde mensen wordt gemarkeerd. Vervolgens gaat groep 2 op de foto locatie staan en wordt gefotografeerd en na afloop worden ook hun plekken gemarkeerd. Vervolgens komt de laatste groep voor de foto sessie. In de studio worden de foto’s in één beeld gemonteerd en daar is de groepsfoto!

En heeft u een portret afspraak staan, en voelt u zich niet lekker of enigszins conform de richtlijnen afgegeven door het RIVM? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Wij vertrouwen op uw gezond verstand!

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

team FSH

error: (c) Fotostudio Heemskerk
Stel je vraag aan Inge!