Datum overleggen? Verkrijg een datum-optie!

Fijn dat je gebruik wenst te maken van onze dienstverlening. Wij gaan er zeker iets moois van maken!

Hoe gaan we te werk:

Middels onderstaand formulier kun je een datum opgeven waarop je een shoot wenst te doen. 

Als de datum vrij is krijg je van ons een optie voor 24 uur voor deze datum. De datum zelf leg je definitief vast middels een toegezonden reserveringslink. Wij vragen dan wat extra zaken dan alleen je naam etc. 

Wij houden de datum optie slechts 24 uur voor je vrij. Deze optie gaat in zodra je van ons een mail hebt ontvangen. In die mail staat een reserveringslink.  Binnen die tijd moet je gebruik hebben gemaakt van de reserveringslink, anders gaat de datum optie over naar een nieuwe klant

Duidelijk? Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd nog contact met ons opnemen. 

O ja, niet onbelangrijk: Wij werken van donderdag tot en met zondag! 

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!