Bestelling Cadeaubon

Via onderstaand formulier kunt u  een cadeaubon bestellen. Daarbij mag u zelf het bedrag bepalen. De ontvanger kan de cadeaubon inwisselen bij de shoot. 

Bonnen zijn 12 maanden na afgifte geldig. 


Vul onderstaand formulier in. Na binnenkomst ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons een factuur via de mail. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag zullen wij u de cadeaubon toesturen. De ontvanger kan vervolgens met ons een afspraak maken. Deze en onderstaande gegevens ontvangt u per mail retour in uw mailbox ter bevestiging. 

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!