Aanvraag

Uitleg hoe alles in zijn werk gaat

  • Allereerst doe je een verzoek voor een vrije datum. Scroll naar beneden…. Of lees eerst even door….
  • Vervolgens krijg je van ons te horen of deze datum inderdaad vrij is en wij tijd hebben. 
  • Als dit inderdaad het geval is, krijg je een link om je reservering definitief te maken. Je ontvangt direct na deze actie een kopie van je definitieve aanvraag in je mailbox. Let erop dat als je de knop ‘reservering afronden’ heb ingedrukt je direct daaronder het volgende bericht ziet:

Zie je de tekst ‘Uw reservering is verzonden...’ niet staan, dan heb je waarschijnlijk wat vergeten. Scroll daarom in je formulier naar boven. De cursor staat waarschijnlijk in het veld welke je bent vergeten. Bijvoorbeeld een postcode vergeten…

  • Wij bevestigen na binnenkomst van de definitieve aanvraag  je reservering binnen een werkdag per mail.
  • Op de dag voor de shoot ontvang je een WhatsApp berichtje met herinnering en routebeschrijving. 

Duidelijk? Laten we dan meteen even kijken of er nog een datum vrij is!

error: (c) Fotostudio Heemskerk

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!

Stel je vraag aan Inge!