Fotostudio Heemskerk
Engelandstraat 76
1966NJ Heemskerk
T: 06-19988017
E: vraagaan@fotostudioheemskerk.nl

openingstijden:

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: gesloten
 • Woensdag: gesloten
 • Donderdag: 09.00 – einde shoot
 • Vrijdag: 09-00 – einde shoot
 • Zaterdag: 10.00 – einde shoot
 • Zondag: 13.30 – einde shoot

Algemeen

Ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder nummer:  746 113 64

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ook gedeponeerd onder nummer 746 113 64 bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken. 

BTW-identificatienummer: NL002073979B69

Bank gegevens: IBAN NL92 KNAB 0258 9173 42

Let op! Belangrijke informatie i.v.m. navigatie naar onze studio.

Let op! Je navigator stuurt je waarschijnlijk vanaf de Beneluxlaan, de Luxemburglaan in om vervolgens de eerste straat rechts aan te geven. Dat is onjuist. Je moet de tweede straat rechts (100 meter verder) om je auto op de parkeerplaats te zetten. Vervolgens loop je het voetpad richting de Heemsblom (Appartementencomplex hoek hoflaan rotonde Beneluxlaan). Einde voetpad rechts, en dan bevind nr. 76 zich aan je rechterhand. 

De meest gestelde vragen staan al op een rijtje...

  error: (c) Fotostudio Heemskerk

  Corona beperkingen.

  Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

  Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

  Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

  Wij vragen uw begrip hiervoor. 

  Blijf gezond!!

  Stel je vraag aan Inge!