aanmelden actie pagina - Fotografie | Portretfotografie | Babyshoot | Webdesign & onderhoud

Fotostudio Heemskerk

Fotografie| Studio| webdesign

Actie

Formulier

Aanvraag formulier actie pagina FSH

Ja, ik wil graag gebruik maken van de vaderdagactie 2021:

voornaam:
    Tussenvoegsel:
    Achternaam:
    Telefoon:
    Adres :
    Huisnummer:
    Postcode:
    Woonplaats:

Ja, ik wil graag de volgende actie-shoot Vaderdag 2021 boeken:

Voor de shoot hadden wij de volgende locatie in gedachten:

Wat is het adres van de door u gekozen locatie:
    Adres :
    PC: Woonplaats:

Is deze locatie vrij en kosteloos te betreden?
    Indien nee, de toegangskosten zijn voor uw eigen rekening en dient u zelf te regelen c.q. te reserveren. Daarbij dient u ook de toegangsprijs voor de fotograaf + assistent te reserveren.

Hoeveel mensen gaan op de foto?

Zie voor openingstijden tekst hierboven.
    Welke datum had u in gedachten voor de shoot? Wij bevestigen altijd of de datum uitkomt.
    Welke tijd had u in gedachten voor de shoot?

Voor deze shoots vragen wij een aanbetaling van 50%. Het restant kan afgerekend worden per PIN na de shoot.
    Verwerkingstijd van de foto's, puzzel en poster is minimaal 8 werkdagen. Houdt daar s.v.p. rekening mee.

Indien u nog op- of aanmerking heeft kunt u dit hier aangeven: